fbpx

De voordelen van Bitcoin

Er zijn ondertussen allerlei cryptomunten op de markt beschikbaar. In deze mail gaat onze focus naar de grootste en meest bekende cryptomunt genaamd Bitcoin. Veel mensen voelen zich aangetrokken door cryptomunten, door de vele voordelen die ze bieden ten opzichte van onze Euro of Dollars. De Crypto Expert geeft je hieronder een kort en krachtig overzicht, zodat je meteen begrijpt waarom jij snel met cryptomunten aan de slag moet gaan. Dit en nog véél meer volgt op de training.


Je bent je eigen bank met Crypto

Herinner jij je nog wat er in Cyprus gebeurde in maart 2013?
De Centrale Bank wilde daar onverzekerde bedragen boven de 100 000 EUR gebruiken om zo de banken te herkapitaliseren en zorgde voor veel onrust bij de lokale populatie. De banken zouden ook een percentage van spaarrekeningen in beslag nemen onder dit bedrag en zo rechtstreeks in het spaargeld van gezinnen snijden! Dit kan niet gebeuren met Cryptocurrency. Deze currency zijn gedecentraliseerd en in jouw eigen beheer. Geen overheid heeft hierop rechtstreeks controle en kan dit niet van je afnemen. Alle transacties vinden plaats op wat ze noemen een ‘blockchain’. Deze blockchain zorgt voor interne controle.

Goedkope en snellere transacties wereldwijd

Op jouw bankafschriften lees je vaak dat je kosten betaalt voor het behouden van je rekening. Het is ongelofelijk hoeveel ze jouw durven aanrekenen in transactiekosten. Je zal ook vaak betalen extra betalen voor transacties zoals deze in het buitenland. Transactiekosten kunnen een aanzienlijk deel van uw vermogen vergen, vooral als je veel transacties in een maand uitvoert.Omdat de data mijnwerkers (externe en afzonderlijke computersystemen) die het rekenwerk uitvoeren dat Bitcoin en andere cryptocurrencies genereren, hun vergoeding ontvangen van het netwerk zelf, zijn er verder geen transactiekosten van toepassing.

Rendementen in Cryptomunten zijn enorm

Je kan voor of tegen crypto zijn maar 1 ding staat vast. Het track record waaraan cryptocurrencies zoals Bitcoin zich houden, is enorm goed. Cryptocurrency zoals Bitcoin behoren tot de best renderende beleggingen van de afgelopen 10 jaar. Met een waarde van 1 USD in februari 2011 en een waarde van 19666 USD op de piek in 2017, heeft Bitcoin een rendement van wel bijna 20000 procent sinds 2011!

Betere privacy en veiligheid

Om transacties via een bank te kunnen uitvoeren, moet je uitgebreide persoonlijke informatie verstrekken. Voor betalingen met cryptocurrency hoef je geen persoonlijke gegevens te verstrekken en de transacties vinden anoniem plaats. De mate van privacy en anonimiteit varieert van crypto tot crypto.De blockchain zorgt er ook voor dat alle data en transacties steeds 24/7 beschikbaar zijn en anoniem gevolgd kunnen worden door iedereen. Dit zorgt dat fraude en illegale praktijken minder kans krijgen op slagen door de toenemende controles die mogelijk zijn als je daadwerkelijk dit geld afhaalt om het te gebruiken.Je moet vaak wel persoonlijke informatie doorspelen wanneer je het geld wil afhalen van een wisselkantoor om dit te gebruiken als Euro of Dollar 

Er zijn talloze voordelen verbonden aan het gebruik van Cryptomunten. Volg zeker de gratis training waarin ik je zal leren om op zelfstandige- en onafhankelijke basis je eigen research te plegen.


Tot snel!