fbpx

De Crypto Expert - Seminar

Méér winst, méér geluk en méér vrijheid in jou leven dankzij Cryptocurrency

Voor wie?

Deze opleiding is kort (1-2 dagen) maar zeer krachtig en dus NIET geschikt voor iedereen! Het is enkel voor actiegerichte individuen of ondernemers. Voor mensen die bereid zijn strikte opvolging te plegen op de geleerde leerstof. Zelfbewuste personen die méér uit het leven willen en ‘out of the box’ durven denken en handelen. Ben jij zo iemand? Lees dan hieronder wat je bij het Crypto Expert Seminar kan leren!

Twee interactieve dagen

Ben jij klaar om jou Expertise in Cryptocurrency naar een hoger niveau te brengen? Wij hanteren een Zero Bullshit aanpak waarbij we jou in 1 of 2 dagen alles over Cryptocurrency leren, zodat jij op volledige zelfstandige basis kan beleggen in Crypto. Je leert alles wat ik de afgelopen 5+ jaren met succes gebruikte om mijn kapitaal te doen groeien. Ik deel mijn expertise met jullie en geef je enkel het noodzakelijke en houdt het heel praktisch toepasbaar.

Haal jij alles uit jouw spaargeld?

Cryptocurrency is een vaag begrip voor velen omdat de media er weinig van kent en we dus vaak misinformatie tot ons krijgen. Cryptocurrency presteert nu volgens De Crypto Expert als de best mogelijke investering voor jou kapitaal. De rendementen die jaar na jaar behaalt worden zijn vaak groter dan bij andere mogelijkheden in de markt. Het is dan ook noodzakelijk om als belegger of particulier jou geld goed te beheren. Cryptocurrency hoort dan ook thuis in jou beleggingsportefeuille.

Resultaat gericht en zero bullshit

Ik wil jou leren om zelf met vertrouwen te kunnen handelen in de Cryptocurrency markt. Om de tools van De Crypto Expert te leren gebruiken om zo meer winst, meer geluk en meer vrijheid te scheppen in jou leven. Ik focus mijn opleidingstraject op een intensieve maar efficiënte manier van opleiding waarin je enkel het noodzakelijke krijgt om zo succesvoller te beleggen in Cryptocurrency. Ik hanteer een zero bullshit beleid waarin je enkel de praktisch bruikbare tools aangeleerd krijgt. De rest kan je met zelfstudie zelf ontdekken.

Wat is jou next level ?

Wil jij meer succes? Meer eigen tijd om te doen wat je wil? Ben jij bereid je toe te leggen op de leerstof die De Crypto Expert aanbiedt? Wij brengen met garantie jou kennis en expertise naar de next level zodat jij in jou leven meer overvloed kan ervaren in wat voor jou belangrijk is. Een praktijk gerichte educatie met de toon op ‘Keep it Simple‘ zorgt ervoor dat je meteen aan de slag kan met Cryptocurrency na onze opleiding!  Voor de mensen die nog méér expertise wensen met Cryptocurrency bieden we ook een 2de dag aan waar je leert traden met Crypto. Meld je nu aan voor het seminar of kom een keer naar het webinar.